Logo Projectwebsites.nl
Demo

Happy House, een beter en groen leven begint hier

Je moet nog een beetje door je oogharen heen kijken, maar je ziet al een beetje de contouren van een gave woonplek. Binnen het straatbeeld speelt diversiteit een belangrijke rol.

Planning Happy House

De planning is dat eind 2018 het project in verkoop zal gaan. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om een definitieve invulling te gevan aan Happy House. In de tweede helft van 2019 wordt begonnen met de aanleg van de infrastructuur en het bouwrijp maken van de kavels. De bouw van de woningen zal naar verwachting eind 2019 starten.

Impressies Amsterdam en Happy House

Bekijk hoe mooi het is om te wonen in Amsterdam en in Happy House.

Meedenken met Happy House?

Wil jij meedenken met Happy House? Al in een vroegtijdig stadium van onze ontwikkelingen zullenn wij geĆÆnteresseerden, omwonenden en partners betrekken om mee te denken over de toekomstige woonlocatie, de woningontwerpen en woonsferen. Veel belangstellenden hebben dan ook hun eigen specifieke wensen, deze zullen door middel van diverse inloopbijeenkomsten en het woonwensenonderzoeken verzameld worden. Hiermee willen we een wijk creĆ«ren die zoveel mogelijk is afgestemd op de behoefte van de toekomstige gebruikers en maken we woningen en leefomgevingen waar werkelijk vraag naar is.

create